Cure for Cancer Gala 2024

4 8 2024 2024 4 9 Yakiniku Large, een complete 19-inch kamado inclusief workshop met diner voor 8 personen in de mancave van Yakiniku Het hoofdgerecht van dit gala – brisket, oftewel klapstuk van het rund – is bereid op de Yakiniku’s die op het terras staan van Grand Hotel Huis ter Duin. En zo’n prachtige kamado kunt u ook in uw bezit krijgen. Wat begon als een hobby van twee mannen die houden van een vuurtje stoken, groeide uit tot een succesvolle business. Frederic Kole en zijn compagnon Marijn Regoort kwamen op het idee om de perfecte Kamado te ontwikkelen; een barbecue met deksel die werkt volgens een oude Japanse kooktechniek. Het resultaat: de Yakiniku. Yakiniku betekent ‘gegrild vlees’ in het Japans. Maar grillen op een kamado betekent veel meer. Het is een levensstijl met één kookinstrument waaraan je het hele jaar door plezier beleeft en waarmee je gerechten op hoogstaand niveau tevoorschijn tovert. Dankzij de hoogwaardige keramiek is de Yakiniku Kamado in een mum van tijd op temperatuur en houdt hij de warmte vast en stabiel gedurende vele uren. Het is dus aan u of je een perfecte steak grilt, een knapperige pizza bakt of gaat voor een diversiteit aan groenten van de grill. KAVEL 21 Elke Yakiniku Kamado wordt met de hand gemaakt in een speciaal ontwikkeld proces. Al het roestvrij staal dat in de Yakiniku wordt gebruikt is van RVS 304. Dus hoge kwaliteit en vaatwasser bestendig. Dat is dubbel zo handig. Om alles te leren over de Kamado is er bij dit kavel een vier uur durende workshop inbegrepen, in de mancave van Yakiniku te Terneuzen voor acht personen. Na een welkomstdrankje gaat u aan de gang met houtskool, vuur, vlees en groenten onder begeleiding van de baas zelf: Frederic Kole. Dat resulteert in een zelfgemaakt diner met een voor-, hoofd-, en nagerecht! En de Yakiniku wordt bij u, als koper, thuisbezorgd. AANGEBODEN DOOR: YAKINIKU ORIGINAL JAPANESE GRILL

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU3OTky