Cure for Cancer Gala 2024

6 2024 20 7 M E N U Aperitief op de balustrade met Philipponat Champagne en daarbij Zeeuwse creuses | Thaise yoghurt | zoet-zure komkommer | borage cress Steak tartaar | piccalilly | basilicum | ossenworst | pinda kruim Mais | Jalapeño peper| wilde rijst Heilbot à la minute gerookt | Opperdoeze ronde | avocado | curry | citrus | Azimi kaviaar Wijn: Muscadet Vignoble Drouard Een klassieke Muscadet gemaakt van 100% Melon de Bourgogne Frisdroge wijn met smaken van citrus. Exotische neus en sappige droge afdronk Zeebaarsfilet “Tuintje van Noordwijk” div bereidingen van groenten | beurre blanc van tuinkruiden Wijn: Donna Marzia Bianco Lichtgeel met gouden reflecties. Een intense en aanhoudende geur met fruitige tonen van rijp geel fruit. Een wijn met een goede balans tussen frisheid en fruitaroma’s Brisket op de Yakiniku bereid Japanse Stijl | misolak | okonomiyaki | boksoy | shimeji paddenstoelen Wijn: Canfo Tempranillo-Syra. De druiven zijn laat en rijp geoogst met een vier maanden houtopvoeding in Franse en Amerikaans eiken vaten. Smaak van rijpe kersen, aardbei en bramen. Soepele tannines Grand Dessert “Fruits de Mer” Wijn: De Bernard Grand Cuvée rosé prosecco Licht en fruitig. In de mond aardbei, rijp rood fruit en een hint van perzik Koffie of thee Bru tafelwater bruis en plat

RkJQdWJsaXNoZXIy NDU3OTky